bus auto fiets
Menu

Locatie Nudepark

Als ‘City of Life Sciences’ staat de gemeente Wageningen vooral bekend om haar kennisintensieve bedrijvigheid. Wageningen is echter ook voor ondernemingen buiten deze sector bijzonder aantrekkelijk. 

Over Nudepark Wageningen

Nudepark 2 biedt ondernemingen op het gebied van (detail)handel, ambacht en industrie alle ruimte om hun ambitie vorm te geven. Bedrijven kunnen hier profiteren van de sterke economische positie van zowel de gemeente als de regio en de gunstige ligging.

 • Duurzaamheid

  De realisatie van Nudepark 2 voldoet aan het beleid voor duurzame gebiedsontwikkeling. De normen voor het plangebied worden nader uitgewerkt in een duurzaamheidsprofiel. Mogelijke maatregelen ten aanzien van duurzaamheid zijn het aanbrengen van gevel-/dakvlakken die geschikt zijn voor vergroening, het opwekken van zonne-energie, energiezuinigie openbare verlichting (LED). Uiteraard is er veel aandacht en ruimte voor groen.

 • Parkmanagement

  Een bundeling van krachten en activiteiten, (onder de verzamelnaam parkmanagement) heeft naast het kostenvoordeel veel pluspunten. Er ontstaat een gunstig vestigings- en ondernemersklimaat. Er is continuïteit in onderhoud en de veiligheid wordt vergroot.

  Meer informatie: www.parkmanagementnudepark2.nl

 • Bereikbaarheid

  Gemeente Wageningen is centraal gelegen in Nederland en is door de nabijheid van de snelwegen A12, A50 en A15 uitstekend bereikbaar. Ook binnen de gemeente is de infrastructuur optimaal. Gemeente Wageningen heeft een speciaal project opgezet, dat zorgdraagt voor een goede ontsluiting en hoogwaardig openbaar vervoer. De hoofdontsluiting van Nudepark 2 vindt plaats via Nudepark I

Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe